Sommige klanten hebben meer dan 1 website, bijvoorbeeld omdat ze per taal een andere website hebben of per bedrijfsonderdeel. In zo'n geval is het handig als de (hoofd)redacteur alle websites eenvoudig in het cms kan oproepen zonder opnieuw te moeten inloggen. Het cms voorziet hierin door relaties te kunnen leggen tussen websites.
NB: het leggen van een relatie biedt automatisch de mogelijkheid om afbeeldingen te delen.
De reseller/partner kan via de website-instellingen aangeven welke (redacteuren van) andere websites bij 'deze' website horen. Onder de tab 'Relaties' kan worden aangegeven dat redacteuren van andere websites toegang kunnen krijgen tot deze website (dubbelklik op de naam van de website in de rechter lijst om toe te voegen en vice versa.)
Het toevoegen van websites gebeurt logischerwijs bij de websites waar de (hoofd)redacteur juist geen eigen account voor heeft. Bij een situatie met drie websites (voor elke taal 1) hoort de redacteur bijvoorbeeld bij de Nederlandse website (website A). Bij de Duitse (B) en Engels (C) website wordt dan de Nederlandse website toegevoegd zodat de redacteur ook bij die websites kan.
Het toevoegen van websites heeft niet direct het effect dat opeens alle redacteuren van die websites toegang hebben; dit kan per redacteur ingesteld worden (door een redacteur van die website zelf, maar ook door de reseller/partner.)
Om bovenstaande voorbeeld (met de websites A, B en C) in te stellen zijn de volgende stappen nodig:
Omdat op beide websites (A en B/C) wordt aangegeven wie toegang krijgt, kan een (hoofd)redacteur van A zich dus niet zelf toegang verschaffen tot B/C. Pas als ook een (hoofd)redacteur van B/C de redacteur van A in een groep heeft geplaatst krijgt deze toegang (met eventueel de beperkende rechten van de groep van B/C. De rechten van de redacteur op A zijn niet van toepassing.)